AROBS Transilvania Software

Poate fi prima ta tableta!

Succesul de piata al GPS-urilor Smailo a determinat compania AROBS sa faca pasul urmator si sa treaca la lansarea unei tablete Android. Este vorba de extinderea brandului Smailo si in acest sector de activitate. Primul pas a fost facut la inceputul anului 2013, cand AROBS a adus pe piata romaneasca tableta Smailo Web Energy 7. Cu un ecran de 7” si cantarind doar 350 grame, tableta este alegerea perfecta pentru toti consumatorii de media digitala care isi doresc un gadget nou dar sunt limitati de buget.

Gama Web Energy a fost imbogatita cu 2 modele noi de tablete Android, cu ecran de 8, respectiv 9,7 inch. Echipate cu procesoare dual core, ecrane performante si Android 4.1 Jelly Bean, noile modele Smailo Web Energy 8 si Smailo Web Energy 9.7 impresioneaza prin viteza cu care ruleaza aplicatiile, jocurile si fisierele multimedia, permitand utilizatorilor sa se bucure de Internet, retele sociale, conversatii online cu prietenii, jocuri, filme si videoclipuri, oriunde s-ar afla.

Recent intrata in portofoliul Smailo, tableta Smailo Duo Pepper cu ecran de 7" ruleaza Android 4.2 Jelly Bean, are procesor dual core si memorie interna de 8GB. Tableta este destinata atat activitatilor de birou cat si celor de relaxare prin jocuri, comunicare si informare pe retele sociale.