AROBS Transilvania Software

Tablete inteligente

ARCHOS, brandul numarul 4 de tablete in Europa, cu peste 4 milioane de tablete vandute in 2012 este acum prezent in Romania prin intermediul AROBS Transilvania Software.

Cu 8 ani de experienta in domeniul tabletelor, 7 fabrici de productie la nivel international si sediul central la Paris, ARCHOS a reusit sa se impuna pe aceasta piata prin cel mai bun raport calitate - pret. Parteneriatul strans cu Google Android inceput in 2008 a ajutat ARCHOS sa devina unul dintre cele 8 branduri de tablete certificate de Google la nivel mondial.

Din 18 iunie 2013, tabletele din gamele Titanium si Gen 10 XS sunt disponibile la partenerii AROBS din tara in 4 modele: Titanium 80, Titanium 101, Gen 101 XS si GamePad, o tableta de 7’’ dedicata iubitorilor de jocuri pe platforma Android. 

Cu carcase elegante, tabletele ARCHOS Titanium sunt extreme de subtiri si usoare. La doar 9.9 mm grosime  si 440 de gr pentru Titanium 80 si 1,5 mm grosime si 650 de gr pentru Titanium 101, aceste tablete sunt perfecte pentru a desavarsi experien?a Android a celor aflati mereu in actiune.  Rezolutiiile de 1024x 768, respectiv 1280 x 800, impreuna cu ecranul IPS permit vizualizarea celor mai fine detalii si din unghiuri foarte largi a imaginilor sau a filmelor. In plus culorile sunt clare si pline de viata. Tabletele Titanium sunt dotate cu 2 camere foto-video fata-spate, memorie de 8 GB si port HDMI care permite conectarea usoara la TV.

Modelul ARCHOS 101XS include un periferic magnetic ultra subtire numit Coverboard care are rol de tastatura Qwerty, stativ, coperta de protectie si docking station. Cu OfficeSuite Pro 6 preinstalat, acest model este cea mai buna alternativa la un laptop atunci cand ai nevoie de libertate de miscare.

ARCHOS GamePad, tableta speciala pentru amatorii de jocuri, dispune de 14 butoane fizice si 2 joystick-uri, aplicatia Mapping Tool care permite accesarea butoanelor analogice, un procesor grafic quad-core, memorie interna de 8 GB si port mini-HDMI.

Toate modelele ruleaza Android 4.1 Jelly Bean incluzand astfel toate imbunatatirile care vin cu acest sistem de operare, inclusiv o interfata usor de utilizat cu animatii si grafica mai cursiva, ghidare vocala si Google Now care afiseaza informatiile potrivite la momentul potrivit. Cu Android Jelly Bean, tabletele ARCHOS au acces la peste 700.000 de aplicatii si jocuri din Google Play. Aplicatiile din ARCHOS Media Center, un produs patentat de ARCHOS, ofera suport pentru numeroase formate audio-video, subtitrari, codecuri si permit partajarea prin WiFi a fisierelor cu orice computer sau televizor compatibil din retea.