AROBS Transilvania Software

Tablete Android

Tabletele se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare, generata in pricipal de nevoia omului modern de a fi conectat in permanenta la Internet. Ele imbina calitatile unui computer cu portabilitatea unui laptop, fiind insa mult mai usoare decat acestea. Sunt dotate cu ecrane touchscreen, cel mai des intalnite fiind diagonalele cuprinse intre 7” si 10”. 

Tabletele sunt perfecte pentru persoanele active, oamenii de afaceri care calatoresc mult, dar pot fi si buni parteneri de petrecere a timpului liber, oferind posibilitatea de a viziona filme, a asculta muzica sau a citi.

Navigare pe Internet - Ai acces rapid la o varietate de informatii din orice domeniu, faci cumparaturi online, 

Vizionare de filme si clipuri video – Vezi filmulete amuzante si videoclipurile formatiilor preferate pe YouTube sau alte site-uri de video sharing

Comunicare – Tii legatura tot timpul cu comunitatea de prieteni online prin email, mesagerie instant, apeluri video

Socializare – Iti actualizezi statusul pe Facebook sau Google+, impartasesti poze si filmulete din ultima calatorie sau intalnire cu prietenii, comentezi ultimele stiri 

Relaxare cu jocuri si aplicatii - Usor si confortabil de tinut in mana, poate fi manevrata cu usurinta in timpul jocurilor cu masini de curse, a jocurilor sportive sau retro.

Acces direct in magazinul oficial Google Play Store - Peste 700000 de jocuri, aplicatii de stiri, retele sociale sau unelte de productivitate asteapta sa fie descarcate si utilizate.