AROBS Transilvania Software

Primul brand romanesc de sisteme de navigatie GPS

Lansat in aprilie 2008, brandul Smailo este primul brand romanesc de sisteme de navigatie GPS, aparut ca urmare a cresterii cererii consumatorilor pentru produse dedicate de navigatie GPS, dar si din dorinta AROBS de a-si consolida pozitia pe piata dispozitivelor cu GPS incorporat.

Lansare-smailo-brand-romanesc-gpsPrimul model al brandului, dispozitivul cu harta Europei Smailo S1000, a fost pozitionat ca un GPS adresat conducatorilor de masini middle-class, cu un pret extrem de accesibil. Brandul Smailo a fost lansat in cadrul unei conferinte de presa la Hotel Marriot din Bucuresti, in prezenta lui Mihai Leu, fost campion mondial la box si pilot de raliuri, imaginea brandului in Romania, Bogdan Branzas, CEO& Creative Director, Branzas Design, agentie de consultanta de brand si design, si Voicu Oprean, Director General AROBS.

Al doilea model al brandului, Smailo S2000, a fost prezentat in cadrul IFA Berlin 2008, cel mai mare targ international de produse electronice si multimedia, destinate consumatorilor individuali.

Ambele modele au fost echipate cu cel mai performant receptor GPS SiRFstar III, harti complete pentru 43 de tari europene si unul dintre cele mai bune software-uri de navigatie din Europa, iGO.

Smailo HD, noua gama de sisteme de navigatie cu un design revolutionar si tehnologie de ultima ora, lansata in decembrie 2009, garanteaza o experienta relaxanta si unica in timpul navigatiei, datorita calitatii exceptionale a imaginii si a sunetului, precum si a functiilor tehnologice avansate. Gama Smailo HD a fost creata pentru a oferi conducatorilor auto toate functiile pe care le asteapta intr-un singur sistem de navigatie. Rezultatul consta in 3 PND-uri care te ajuta sa calatoresti din punctul A in punctul B sigur, eficient si cu stil. Pentru aceasta noua gama a fost ales software-ul de navigatie Mireo Black Edition care permite cautarea inteligenta a adreselor si ofera asistenta in alegerea benzii de circulatie.

Preocuparea continua a specialistilor AROBS de a oferi solutii complete si complexe de navigare s-a materializat in gama de GPS-uri Smailo HDX.

Gama Smailo HDX asigura o experienta de navigatie imbatabila, cu cele mai noi harti pentru 44 de tari din Europa si software-ul de navigatie Mireo Don’t Panic care permite calcularea traseului in cateva secunde indiferent de lungimea rutei sau a numarului de puncte intermediare. Sunt disponibile variante atat cu harta intregii Europe, cat si dispozitive GPS doar cu harta Romaniei. 

Lansare-echipaj-smailo-titi-aurImplicarea in Campionatul National de Raliuri (editiile 2010 si 2011) prin sustinerea echipajului de raliu Titi Aur / Karoly Borbely a dus la cresterea vizibilitatii brandului si aprecierea lui in aceeasi masura. 

Pe site-ul www.smailo.ro sunt oferite periodic actualizari gratuite ale hartilor si software-ului de navigatie, baze de date cu pozitiile camerelor radar fixe si Puncte de Interes suplimentare.

Sistemele de navigatie din gama Smailo se gasesc in lanturile de electronice si electrocasnice: Altex, Domo, Flanco, Media Galaxy, TehnoMarket, in supermarketurile Metro, Real, Selgros, in hipermarket-urile Auchan, Carrefour, Cora, la dealerii GSM: Germanos, Orange dar si la magazinele online Cel.ro, e-Mag, PC Garage, PC Fun sau alti parteneri locali.