AROBS Transilvania Software

Explore more

Mio Technology, lider la nivel mondial în oferirea de echipamente personale de navigatie (PND), dezvolta si promoveaza produse ce le permit utilizatorilor sa beneficieze de cele mai noi dezvoltari tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondata in mai 2002 si desfasoara operatiuni pe pietele din Taiwan, China, Europa, America de Nord, Australia, Japonia si Coreea de Sud.

ISTORIC MIO IN ROMANIA

Sistemele de navigatie Mio au intrat pe piata din Romania in mai 2006, odata cu lansarea modelului Mio A701, un smartphone cu Bluetooth si USB care indeplinea multiple functii: PDA, GPS (sistem de navigare) si telefon mobil (GSM/GPRS). In momentul aparitiei lui pe piata, dispozitivul era cel mai complex aparat de navigatie GPS existent in acel moment. 

AROBS asigura si pachetul complet de navigare si harti pentru Romania, Europa de Est si Europa de Vest, iGO. 

Portofoliul AROBS s-a imbogatit apoi cu dispozitive de navigatie usor de folosit si accesibile din gamele C, Mio Moov, Mio Spirit, cu diferite dimensiuni ale ecranelor, de la 4,3” pana la 7" si cu diferite versiuni de harti.

Prin intermediul asiguratorului Gras Savoye, AROBS, in calitate de distribuitor autorizat al dispozitivelor Mio, ofera prima polita de asigurare gratuita pentru GPS-uri principalele riscuri acoperite fiind: furtul prin efractie sau agresiune, daunele materiale provocate de incendii, inundatii, calamitati naturale, scaparea din mâna a dispozitivului, erorile de manipulare.

GPS-urile Mio sunt echipate cu serviciul de actualizare a hartilor pe viata, Lifetime Map Update (LMU).