AROBS Transilvania Software

Navigatoare GPS de calitate germana

Cu o experienta de peste 60 de ani, brandul Becker dezvolta solutii inovatoare si originale  in domeniile sistemelor audio auto, infotainment-ului si navigatiei. Produse si dezvoltate in Germania dupa cele mai inalte standarde de calitate, sistemele de navigatie GPS Becker ilustreaza excellent motto –ul companiei: “Perfectiune in design si tehnologie”.

Dispozitivele GPS garanteaza cea mai buna ghidare in trafic datorita functilor de top cu care sunt dotate: vizualizarea 3D a formelor de relief, obiectivelor turistice si reperelor de pe traseu, Becker BestTracks – calcularea a 4 variante de traseu: cel mai rapid, cel mai scurt, cel mai usor, economic, evitarea blocajelor in trafic prin blocarea soselei / portiuni de sosea pentru o perioada definita de timp. 

Navigatoarele GPS Becker vin dotate cu hartile rutiere ale 45 de tari din intreaga Europa, puse la dispozitie de furnizorul de harti Navteq.  In plus, datorita portalui MyXtras, actualizarile de harti si versiuni ale softului de navigatie se realizeaza usor, cu doar cateva click-uri de mouse, iar Becker BestMaps garanteaza accesul gratuit la ultima versiune de harta disponibila (cu conditia inregistrarii online a navigatorului in 30 zile de prima utilizare).

Siguranta la volan este o caracteristica importanta a sistemelor de navigatie din brandul Becker. Pe langa limitarile de viteza, afisarea prioritara a semnelor de circulatie de pe traseu ii avertizeaza din timp pe conducatorii auto de zonele periculoase (curbe stranse sau pante abrupte). In plus, soferul primeste asistenta in timpul calatoriei prin intermediul unor informatii utile si ajutor in caz de situatii neprevazute in trafic datorita functiei Becker SituationScan.