AROBS Transilvania Software

Suport pentru produsele AROBS

Profitand de experienta dobandita pe parcursul numeroaselor colaborari avute cu firme straine de prestigiu, echipa AROBS a dezvoltat o serie de solutii soft proprii.

Am identificat pana in prezent trei directii promitatoare de dezvoltare pentru piata romaneasca, pe care ne-am si inscris deja cu succes. Numitorul lor comun il reprezinta utilizarea tehnologiilor de varf ce definesc prezentul in lumea informaticii (tehnologii mobile, Internet).

Aceste solutii, desi concepute in principal pentru piata romaneasca, au fost remarcate si de firme straine la targurile si expozitiile internationale unde au fost prezentate. O parte din aceste firme se afla in negocieri cu noi pentru implementarea de solutii destinate automatizarii vanzarilor, informatizarii agentiilor de turism si invatamantului la distanta.

Te invitam sa analizezi in continuare ofertele noastre pentru:

Strategia unitara dupa care ne calauzim la realizarea si distribuirea oricarui produs purtand marca AROBS are in vedere canalizarea eforturilor firmei catre identificarea si satisfacerea cerintelor reale ale consumatorului. Apropierea de acest obiectiv o realizam prin intermediul unui contact strans cu piata, respectiv implicand direct beneficiarii produselor noastre in dezvoltarea si implementarea solutiilor destinate lor.

Stiai ca?
TraficOK te scapa de stres

Eviti blocajele din trafic intr-o proportie de 80%

Mai mult