AROBS Transilvania Software

Sistemele Cloud cresc eficienta si reduc costurile

Intrebarea la care au de raspuns firme si institutii guvernamentale din intreaga lume este nu daca e necesar sa apeleze la servicii de tip Cloud ci cat de repede e necesar s-o faca. 

Giganti din domeniul tehnologiei informationale precum google sau salesforce.com utilizeaza deja din plin de acest tip nou de infrastructura "nebuloasa" pentru atragerea de clienti globali refractari la ideea investirii in echipamente IT, licente software si administratori de sistem.

Orice firma care cauta modalitati de adaugare temporara de capabilitati IT fara investitii in infrastructura, personal sau software va adopta mai devreme sau mai tarziu modelul Cloud. 

Prin furnizarea de servicii bazate pe abonament, AROBS a facut un important prim pas in domeniul Cloud computing. Produse precum Track GPS (localizarea si monitorizarea flotei auto), SpeedTraps (raportarea evenimentelor de trafic si furnizarea de atentionari), EcoLocator (raportarea si monitorizarea de HotSpot-uri ecologice) si Hotelzon mobile sunt doar cateva exemple de solutii cloud oferite de noi.

Serviciile AROBS
Servicii de consultanta IT

Experienta de peste 15 ani in furnizarea de...

Mai mult
Software la comanda

Cu siguranta te-ai aflat cel putin o data...

Mai mult
Servicii de promovare Web

Intrucat activitatile bazate pe schimbul de informatii se...

Mai mult
Grafica moderna si rafinata

Designerii AROBS sunt implicati in lucrari dintre cele...

Mai mult