AROBS Transilvania Software

Magazine online de orice complexitate.

Daca efectuarea cumparaturilor prin Internet e deja populara in randurile segmentelor tinere ale populatiei Romaniei, in tarile dezvoltate pana si generatia a 3-a incepe sa devina dependenta de confortul oferit de eShop-uri.

Fidelizeaza-ti clientii din cadrul acestui segment scutindu-l de deplasari inutile. AROBS iti pune la dispozitie expertiza necesara implementarii unui magazin virtual, indiferent de nivelul de complexitate dorit. Putem include toate modulele care-ti sunt necesare unei cat mai bune interactiuni cu clientii.

AROBS dispune de o experienta bogata in implementarea de solutii destinate comertului electronic. Dintre acestea amintim un grup de aplicatii care include o solutie completa de comert electronic (site-ul magazin virtual, site de administrare, unelte de sistem) pentru un site B2C unde cumparatorii pot achizitiona produse de la peste 100 de distribuitori de produse alimentare, administrarea detaliilor despre produse / retete si informatii despre utilizator intr-o aplicatie mobila.  Vizitatorul site-ului are parte de aceeasi experienta de pe versiunile web si mobila ale aplicatiei, in timp ce clientii magazinelor membre pot vedea ofertele speciale saptamanale, retetele si cupoanele si isi pot administra listele de cumparaturi.

Serviciile AROBS
Servicii de consultanta IT

Experienta de peste 15 ani in furnizarea de...

Mai mult
Software la comanda

Cu siguranta te-ai aflat cel putin o data...

Mai mult
Servicii de promovare Web

Intrucat activitatile bazate pe schimbul de informatii se...

Mai mult
Grafica moderna si rafinata

Designerii AROBS sunt implicati in lucrari dintre cele...

Mai mult