AROBS Transilvania Software

Solutii pentru tablete si telefoane inteligente. Prospera intr-o lume mobila!

Solutiile AROBS pentru dispozitive mobile apartin aproape in totalitea uneia dintre urmatoarele categorii: aplicatii bazate pe locatie, aplicatii de informare, aplicatii pentru intreprinderi si aplicatii pentru turism.

Platformele mobile ajuta firmele si institutiile sa-si promoveze eficient imaginea unor audiente din ce in ce mai largi si sa-si fidelizeze cei mai profitabili clienti. Pe masura ce dispozitivele mobile devin mai versatile cresc si asteptarile utilizatoriilor acestora privind posibilitatile de accesare a continutului favorit oricand si oriunde. 

Cum nu vrei sa fii depasit de competitie, profita ACUM de oportunitatile nelimitate oferite de dispozitivele mobile. AROBS dispune de expertiza necesara pentru a te ajuta sa transformi aceasta incercare intr-un succes remarcabil. Extrasul sumar din lista proiectelor noastre e un bun indiciu asupra competentelor si versatilitatii specialistilor nostri:

  • sistem de rezervare hotelier;
  • aplicatie pentru digitizarea ziarelor si revistelor in format iPad;
  • solutie pentru promovarea multi-brand;
  • dispecerat pentru taxi-uri;
  • solutie pentru automatizarea fortei de vanzari.

Ai auzit probabil in repetate randuri cliche-ul "Locatie, Locatie, Locatie". AROBS a cautat sa-si dezvolte solutiile mobile in jurul acestui concept, integrand diverse date privind locatia in aplicatii complexe sau pur si simplu furnizandu-i utilizatorului informatii bazate pe coordonatele sale geografice de la momentul curent de timp.

Dintre solutiile noastre bazate pe locatia utilizatorului amintim sistemul de localizare si monitorizare a flotei auto Track GPS,  o aplicatie pentru urmarirea rutelor bicicletelor, sistemul Speedtraps pentru inregistrarea evenimentelor rutiere si furnizarea de atentionari, solutia EcoLocator de inregistrare si monitorizare a hotspot-urilor ecologice. respectiv aplicatia pentru administrarea contoarelor de apa.

Intr-un mediu caracterizat de avalansa de informatii nestructurate ce devine tot mai apasatoare cu fiecare zi ce trece pot prospera doar firmele si institutiile care isi dezvolta metode de procesare rapida a datelor. AROBS dispune de echipe de specialisit cu experienta vasta in proiectarea si implementarea de solutii software destinate procesarii si filtrarii datelor in vederea furnizarii de  informatii bine structurate, relevante si utile. Solutiile noastre le permit utilizatorilor de dispozitive mobile sa acceseze/afle instantaneu: 

  • informatii despre produse si retete intr-un anumit magazin virtual,
  • informatii pentru turisti din zone aflate pe intreg mapamondul,
  • informatii despre asigurari sau ID-ul de credit card,
  • pozitia geografica a unui vehicul din flota,
  • locatiile diverselor evenimente din trafic.
Serviciile AROBS
Servicii de consultanta IT

Experienta de peste 15 ani in furnizarea de...

Mai mult
Software la comanda

Cu siguranta te-ai aflat cel putin o data...

Mai mult
Servicii de promovare Web

Intrucat activitatile bazate pe schimbul de informatii se...

Mai mult
Grafica moderna si rafinata

Designerii AROBS sunt implicati in lucrari dintre cele...

Mai mult