AROBS Transilvania Software

Preturi competitive, rezultate spectaculoase

Incheiem contracte in valoare de minim 500 de EUR + TVA, care iti ofera acces la oricare serviciu sau combinatie de servicii de promovare online, design Web si grafic din portofoliul AROBS, pe parcursul a maxim 6 luni calendaristice din momentul semnarii contractului. Volumul activitatilor desfasurate pe perioada contractului se imparte la numarul total de saptamani, rezultand o distributie aproximativ uniforma a gradului de incarcare a specialistilor AROBS.

De asemenea, puteti incheia abonamente lunare de mentenanta in valoare de minim 30 EUR + TVA pentru mentinerea rezultatelor atinse in urma derularii contractului de prestari servicii initial.

Angajarea de personal propriu pentru desfasurarea acestor activitati costa semnificativ mai mult, iar rezultatele obtinute e improbabil sa se apropie de ale noastre.

La cerere iti putem furniza oferte de pret pentru fiecare componenta a serviciului nostru. 

Consultanta gratuita:

Doresti sa aveti o prezenta online demna de invidiat? Contacteaza-ne telefonic, prin Skype sau email pentru a afla gratuit in ce mod poti atinge acest obiectiv.

Tarife orare:

Diversitatea activitatilor incluse in pachetul nostru si a cerintelor formulate de clienti face imposibila pregatirea de pachete de genul celor oferite de o parte dintre competitorii nostri. Garantiile oferite de ei sunt nefondate, rezultatele activitatilor de promovare online depinzand in foarte mare masura intensitatea competitiei si de "varsta" site-ului tau. Algoritmii de determinare a relevantei unui site folositi de motorul de cautare Google pun accent pe vechimea site-ului, motiv pentru care unui site nou ii poate lua pana la 1 an de zile accederea in primele 10  rezultate afisate de Google pentru termenul de cautare folosit in optimizare.

Din acest motiv, preferam sa pregatim ofertele doar pe baza unor cerinte cat se poate de clar formulate, pornind de la tarifele orare de mai jos:

  • Auditare Website (consultanta) - 20 EUR + TVA
  • Planificarea activitatilor promotionale - 20 EUR + TVA
  • * Operatiuni SEO simple: 10 EUR + TVA
  • ** Operatiuni SEO complexe: 14 + TVA
  • Pregatire si rulare campanii AdWords: 12 EUR + TVA
  • Copywriting (pagini site, articole de blog, comunicate de presa): 14 EUR + TVA
  • Monitorizare retele sociale: 10 EUR + TVA
  • Elaborarea de rapoarte: 12 EUR + TVA
  • Design grafic: 16 EUR + TVA
  • Programare Web: 18 EUR + TVA

* Includ inscrierea in directoare Web, editarea metatagurilor, monitorizarea pozitiei site-ului in Google pentru termenii utilizati in optimizare

** Se refera la operatiuni ce necesita experienta indelungata, cum ar fi ajustarea continutului site-ului in vederea optimizarii, interpretarea rezultatelor monitorizarilor, ajustarea planului de actiune, monitorizarea competitiei.

 

Proiectele noastre
arobs.com - Marketing Online

Site-ul www.arobs.com este utilizat pentru promovarea online a serviciilor

Mai mult
Cabrio Hotel - Marketing Online

Cabrio Hotel este o unitate de cazare ce ofera 18 apartamente cu una si

Mai mult
Serviciile AROBS
Servicii de consultanta IT

Experienta de peste 15 ani in furnizarea de...

Mai mult
Software la comanda

Cu siguranta te-ai aflat cel putin o data...

Mai mult
Grafica moderna si rafinata

Designerii AROBS sunt implicati in lucrari dintre cele...

Mai mult