AROBS Transilvania Software

Peste 1600 de clienti multumiti din intreaga lume

De serviciile AROBS au beneficiat de-a lungul anilor aproape doua mii de clienti din Romania, Europa de Vest, Statele Unite ale Americii si Canada. Aceste servicii au acoperit intreaga gama a celor aflate sub termenul umbrela "dezvoltare de solutii software", si anume: consultanta in vederea dezvoltarii unei solutii IT, culegerea si definirea cerintelor proiectului, pregatirea specificatiilor tehnice si functionale, designul arhitecturii solutiei, implementare, testare, mentenanta si suport, portarea unei solutii existente pe o platforma noua, design de interfete utilizator, design elemente grafice pentru solutii Web si mobile, servicii de promovare online. Toate acestea sunt prezentate in amanuntime in cadrul prezentei sectiuni. 

Numitorul comun al serviciilor oferite de noi l-a reprezentat calitatea, care ne-a permis obtinerea unui numar mare de contracte pe termen lung sau chiar nelimitat,  Consideram calitatea drept cel mai important aspect al activitatilor noastre, drept pentru care urmam pasii necesari in vederea livrarii de produse si solutii de cea mai inalta calitate. 

Te invitam sa consulti oferta noastra de servicii si sa apelezi cu incredere la AROBS de cate ori simti ca ti-o ia inainte competitia si nu stii ce-ai putea face pentru a ajunge tu in frunte. Solutiile noastre te vor ajuta sa castigi!

Serviciile AROBS
Servicii de consultanta IT

Experienta de peste 15 ani in furnizarea de...

Mai mult
Software la comanda

Cu siguranta te-ai aflat cel putin o data...

Mai mult
Servicii de promovare Web

Intrucat activitatile bazate pe schimbul de informatii se...

Mai mult
Grafica moderna si rafinata

Designerii AROBS sunt implicati in lucrari dintre cele...

Mai mult