AROBS Transilvania Software

AROBS selecteaza cei mai buni profesionisti

Dezvoltarea continua a firmei noastre poate fi atribuita in mare masura politicii sale de personal. Un rol important in cresterea AROBS il are cooperarea noastra cu Universitatea Tehnica din Cluj si cu alte institutii de invatamant din zona. An dupa an, selectam si angajam cei mai buni absolventi ai facultatilor clujene si nu numai.

Procesul nostru de selectie se bazeaza in mare masura pe internship-uri, care le ofera studentilor posibilitatea dobandirii unei experiente practice de valoare si le permite managerilor firmei sa identifice specialistii cei mai talentati, pasionati, seriosi si dornici sa-si cladeasca o cariera de succes in mijlocul unei echipe castigatoare.

Parte din angajatii nostri sunt implicati si in activitati necesare obtinerii de certificate internationale de tipul celor oferite de firmele Microsoft sau SUN. Acest aspect demonstreaza ca AROBS recunoaste dreptul fiecarui individ de a-si aloca timp oricaror activitati care contribuie la dezvoltarea profesionala, de la cursuri si traininguri pana la examene de certificare. Managementul firmei intelege importanta cresterii profesionale si personale si ca atare isi incurajeaza agajatii sa-si urmeze visurile si aspiratiile.

Despre Noi
Istoricul firmei

AROBS Transilvania a fost infiintata in 1998 de un grup de programatori

Mai mult
Misiune si Valori

In vreme ce piata de outsourcing e dominata de un permanent razboi al

Mai mult
Avantaje Oferite

Parcurgand aceasta pagina veti intelege de ce se numara AROBS

Mai mult
Competente Tehnice

Intrucat lista competentelor noastre tehnice este una foarte lunga si

Mai mult