AROBS Transilvania Software

Valoarea - element definitoriu la AROBS

In vreme ce piata de outsourcing e dominata de un permanent razboi al preturilor si de ambiguitati in ce priveste valoarea serviciilor de programare oferite, calitatea solutiilor soft distribuite firmelor si institutiilor romanesti poate fi evaluata ceva mai usor, prin raportarea lor la alternativele prezente pe piata. Aceasta realitate poate aduce doar avantaje unei firme ca a noastra, care pune pe primul plan calitatea si cerintele clientului.

Constienti fiind de faptul ca numai un raport calitate/pret superior celui oferit de competie permite dobandirea pozitiei de lider al pietei, ne canalizam eforturile catre oferirea de solutii calitativ superioare la preturi competitive.

Impreuna cu si pentru tine

Obiectivul principal al fiecarei solutii soft produse de noi reprezentandu-l satisfacerea la nivel optim a cerintelor beneficiarului, incurajam fiecare client al firmei sa participe activ la conturarea produsului sau.  

Cu ajutorul tau vom analiza acele atribute si variabile pe care le consideram importante pentru aplicatia pe care ai comandat-o. Procesul de elaborare al acesteia va fi unul deschis, in care vei fi invitat(a) sa participi in calitate de consultant al echipei noastre de dezvoltare. Implicarea ta directa va permite obtinerea de rezultate de cel mai inalt nivel si incadrarea in bugetul alocat.

Despre Noi
Istoricul firmei

AROBS Transilvania a fost infiintata in 1998 de un grup de programatori

Mai mult
Misiune si Valori

In vreme ce piata de outsourcing e dominata de un permanent razboi al

Mai mult
Avantaje Oferite

Parcurgand aceasta pagina veti intelege de ce se numara AROBS

Mai mult
Competente Tehnice

Intrucat lista competentelor noastre tehnice este una foarte lunga si

Mai mult