AROBS Transilvania Software

Scurt istoric

AROBS Transilvania Software este o companie specializata in furnizarea de solutii IT, infiintata la Cluj-Napoca in 1998. In prezent firma are peste 750 de angajati, sapte birouri locale (la Cluj, Bucuresti, Iasi, Suceava, Targu Mures, Baia Mare si Arad) si cinci internationale, in Republica Moldova, Ungaria, Germania, Indonezia, Belgia si Olanda. Lider de piata in dezvoltarea de produse si servicii software, cu un portofoliu de clienti din 14 tari de pe trei continente (Europa, America si Asia), AROBS ofera solutii eficiente pentru industrii cum ar fi turismul, transporturile, automatizarea fortei de vanzari, localizarea parcurilor auto, navigatie GPS, servicii financiare, sanatate, automotive, retail.

Fructificand experienta dobandita pe parcursul colaborarilor avute cu firme straine de prestigiu, AROBS a dezvoltat o serie de solutii software proprii pentru piata romaneasca: solutia pentru automatizarea fortei de vanzari (SFA) pe terminale si tablete Android (Optimall), sistemul de monitorizare si management a parcurilor auto prin GPS/GPRS (TrackGPS), sistemul de monitorizare prin GPS a persoanelor (Personal Tracker), sistemul automat de vanzare a biletelor si legitimatiilor de calatorie pentru transportul public (AROBS Ticketing). Numarul clientilor care folosesc aceste solutii se ridica in prezent la peste 1800, la nivel national.

AROBS Transilvania Software a semnat un acord privind preluarea SAS GRUP SRL, firma care deține alarma.ro și care este unul dintre jucătorii din Top 3 în domeniul furnizării de soluții de monitorizare de flotă auto din România. Cu o experiență de peste 15 ani în furnizarea de soluții de telematică și telemetrie pe piața din România, SAS Grup a fost ani la rând liderul în domeniul soluțiilor de optimizare a managementului de flotă și de gestionare a parcurilor auto, având în acest moment un portofoliu de peste 2200 de clienți interni și internaționali. Printre clienții importanți ai SAS se numără Orange, BCR, Atlassib și DHL România. Aceștia se vor adăuga portofoliului de clienți ai AROBS, prin divizia Track GPS (produs lansat în 2005), dintre care amintim Engie, Banca Transilvania, Urgent Cargus, etc.

Cu un portofoliu de peste 6500 de clienți și peste 85.000 de vehicule monitorizate zilnic, AROBS devine astfel unul dintre cei mai mari jucători pe piața de servicii de monitorizare auto din Europa Centrală și de Sud-Est.

AROBS si-a diversificat pe parcurs profilul activitatilor prin initierea unei noi linii de business, devenind distribuitor national de sisteme complete de navigatie GPS gama Mio si de tablete marcile Archos si 3Q. In aprilie 2008, AROBS a lansat Smailo, primul brand romanesc de sisteme de navigatie GPS, iar in anul 2009 compania devine distribuitor unic in Romania a sistemelor de navigatie GPS Becker. In ianuarie 2012, Smailo a devenit cel mai bine vandut sistem de navigatie din Romania, iar impreuna cu brandul Mio au propulsat AROBS ca si cel mai mare distribuitor national de sisteme de navigatie. In 2013 compania a lansat pe piata si prima tableta marca Smailo. AROBS detine o puternica retea de distributie reprezentata de magazine online, clienti corporate si lanturi de retail.

AROBS Transilvania Software a fost prezenta patru ani la rand in topul Deloitte Technology CET FAST 50, este certificata ISO 9001-2008 de catre compania Dekra si a obtinut statutul de Microsoft Gold Certified Partner, cea mai inalta forma de parteneriat dintre Microsoft si companiile care activeaza in domeniul IT.

Despre Noi
Istoricul firmei

AROBS Transilvania a fost infiintata in 1998 de un grup de programatori

Mai mult
Misiune si Valori

In vreme ce piata de outsourcing e dominata de un permanent razboi al

Mai mult
Avantaje Oferite

Parcurgand aceasta pagina veti intelege de ce se numara AROBS

Mai mult
Competente Tehnice

Intrucat lista competentelor noastre tehnice este una foarte lunga si

Mai mult