AROBS Transilvania Software

AROBS - Partener Certificat Microsoft Gold si Silver

La data de 1 Iulie 2009 AROBS obtinea statutul de "Microsoft Gold Certified Partner for the ISV competence (Independent Software Vendor)". Aceasta distinctie li se atribuie doar firmelor din domeniul IT&C care incheie cea mai inalta forma de parteneriat posibila cu Microsoft. Certificarea ne-a fost innoita in Martie 2011.

Accederea in grupul de elita al partenerilor Microsoft Gold a reprezentat un obiectiv major pentru  AROBS Transilvania Software, intrucat acest status echivaleaza cu recunoasterea nivelului nostru inalt de expertiza in utilizarea tehnologiilor Microsoft, al valorii si caracterului inovator al solutiilor noastre software.

Partenerii certificati Microsoft Gold partenerii Microsoft cu cea mai mare experienta, firme care au furnizat cu regularitate solutii profesionale de cel mai inalt nivel si au demonstrat competente tehnice remarcabile.

“In vreme ce clientii nostri au confirmat in timp valoarea serviciilor si solutiilor furnizate de AROBS, data obtinerii certificarii Microsoft Gold Partner a coincis cu cea a aniversarii a 11 ani de existenta a firmei.  Ea certifica nivelul inalt al aplicatiilor si solutiilor furnizate de AROBS, precum si profesionalismul specialistilor nostri din toate filialele (Cluj, Bucuresti, Iasi, Timisoara). Aceasta recunoastere reprezinta de asemenea un prim pas in validarea si certificarea solutiilor software ale AROBS pe piete situate in afara granitelor Romaniei, unde obiectivul nostru e sa devenim un furnizor de solutii integrate in zonele SaaS si mobilitate", a declarat dl. Voicu Oprean, directorul general al firmei.

Acest nivel de parteneriat a fost atins datorita solutiilor testate pe platforme Microsoft, referintelor obtinute de la clientii AROBS, celor 2 competente specifice Microsoft detinute: ISV (Independent Software Vendor) Competency si Mobility Solutions Competency si celor ale persoanelor cu statut de Microsoft Certified Specialists.

Solutiile Microsoft oferite de AROBS ca servicii pe baza de abonament lunar sunt TrackGPS, o solutie bazata pe GPS/GPRS pentru administrarea parcului auto si OptimallSFA, o solutie pentru automatizarea fortei de vanzari. 

Ambele solutii au inregistrat succese notabile pe piata Romaneasca si sunt folosite in prezent de peste 1000 de firme. 

Pe piata internationala AROBS are peste 30 de clienti activi, deserviti de peste 200 specialisti ai firmei, in regim de outsourcing. Acesti clienti provin din Europa de Vest, SUA si Canada.

AROBS detine de asemenea certificarea Microsoft Silver pentru competenta Mobility.

Despre Noi
Istoricul firmei

AROBS Transilvania a fost infiintata in 1998 de un grup de programatori

Mai mult
Misiune si Valori

In vreme ce piata de outsourcing e dominata de un permanent razboi al

Mai mult
Avantaje Oferite

Parcurgand aceasta pagina veti intelege de ce se numara AROBS

Mai mult
Competente Tehnice

Intrucat lista competentelor noastre tehnice este una foarte lunga si

Mai mult