AROBS Transilvania Software

Confirmarea Competentelor Manageriale pentru AROBS Transilvania Software

Firma DEKRA Certification GmbH din Stuttgart i-a acordat AROBS Transilvania Software certificatul ISO 9001:2008 de managementul calitatii la finele anului 2006.

Certificatul a fost obtinut pentru serviciile de “Dezvoltare de solutii software pentru pietele interna si externa” si ne-a oferit un plus de credibilitate in relatiile cu clientii, ajutandu-ne in acelasi timp sa ne imbunatatim competentele manageriale in activitatile de furnizare de servicii de software outsourcing si de dezvoltare de aplicatii software inovatoare. 

„Acest certificat si sigiliul de calitate atasat lui au reprezentat obiective principale pentru AROBS in 2006, accentul cazand pe imbunatatirea continua a serviciilor de management pe care le oferim clientilor si partenerilor”, a declarat Delia Oprean, Manager al Calitatii la AROBS Transilvania Software.

Certificatul confirma ca sistemul de managementul calitatii din AROBS este in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001:2008 si evidentiaza prezenta in cadrul firmei a unei abordari competitive in administrarea proceselor. 

Despre Noi
Istoricul firmei

AROBS Transilvania a fost infiintata in 1998 de un grup de programatori

Mai mult
Misiune si Valori

In vreme ce piata de outsourcing e dominata de un permanent razboi al

Mai mult
Avantaje Oferite

Parcurgand aceasta pagina veti intelege de ce se numara AROBS

Mai mult
Competente Tehnice

Intrucat lista competentelor noastre tehnice este una foarte lunga si

Mai mult