AROBS Transilvania Software

Testerii AROBS Obtin Certificarea "ISTQB Certified Tester"

In urma finalizarii cu succes a cursurilor "ISTQB Certified Tester", testerilor AROBS participanti le-a fost acordat certificatul Foundation Level. Certificatul  ISTQB e recunoscut ca o dovada esentiala a nivelului cunostintelor teoretice si practice in domeniul principiilor fundamentale ale tehnicilor de testare.

AROBS a inteles ca finalizarea cu succes a proiectelor IT depinde in mod decisiv de prezenta in cadrul firmei a unei echipe dedicate, entuziaste si pricepute de testeri. Din acest motiv sprijinim si motivam echipa noastra de testing in activitatile ei si incurajam participarea la cursul "ISTQB Certified Tester" a tuturor noilor veniti in cadrul acestei echipe. Un alt obiectiv important pentru echipa noastra de testing il reprezinta obtinerea certificarii ISTQB de nivel avansat.

Comitetul international pentru acordarea de calificative in domeniul testarii de software (ISTQB) a fost infiintat pentru a atrage testeri din toata lumea in vederea pregatirii unui set de terminologii si programe analitice comune, meninte sa permita certificarea serviciilor de testare a software-ului intr-un mod care sa fie recunoscut si coordonat international. 

Despre Noi
Istoricul firmei

AROBS Transilvania a fost infiintata in 1998 de un grup de programatori

Mai mult
Misiune si Valori

In vreme ce piata de outsourcing e dominata de un permanent razboi al

Mai mult
Avantaje Oferite

Parcurgand aceasta pagina veti intelege de ce se numara AROBS

Mai mult
Competente Tehnice

Intrucat lista competentelor noastre tehnice este una foarte lunga si

Mai mult