AROBS Transilvania Software

Calitate, preturi corecte, tehnologii moderne

Parcurgand aceasta pagina veti intelege de ce se numara AROBS printre liderii pietei romanesti a tehnologiilor informatiei.

Profituri suplimentare

Externalizarea dezvoltarii soft reprezinta o modalitate excelenta de reducere a costurilor si de crestere a calitatii. Aruncati o privire urmatoarelor avantaje din lista pentru a percepe adevaratul potential de crestere a profitului pe care-l prezinta utilizarea serviciilor/produselor noastre.

Profesionisti de exceptie

Avand sediul central amplasat in inima Clujului, reusim sa atragem cu usurinta crema programatorilor si specialistilor in management stabiliti in frumosul oras de la poalele Feleacului. Pe langa excelentele cunostintele de programare, membrii echipei noastre poseda si arme de natura... lingvistica, fiind fluenti in cel putin o limba de circulatie internationala (Engleza, Germana sau Franceza). Printre specialistii cooptati recent in echipa AROBS se numara absolventi de programe MBA din SUA si Germania, respectiv persoane cu experienta bogata in programare, vanzari si relatiile cu clientii. Cresterea numerica si calitativa a "familiei" ne-a permis infiintarea departamentului de suport, al carui rol este de a oferi clientilor sprijinul necesar pentru depasirea obstacolelor inerente adoptarii oricarei tehnologii noi.

Preturi convenabile

Utilizam termenul "convenabil" in descrierile noastre ca pe un indice al valorii excelenta pe care o veti primi pentru fiecare leu/dolar/euro platit. Beneficiind de o forta de munca de inalta calificare, AROBS nu are motive sa se angajeze in razboaie de preturi. In ciuda acestui fapt, suntem in masura sa va oferim calitate excelenta la unele dintre cele mai convenabile preturi prezente pe piata romaneasca.

Livrarea dupa ceasuri elvetiene

Livrarea lucrarilor la momentul convenit reprezinta una din principalele noastre prioritati. Ca atare, am schitat si implementat proceduri stricte pentru ghidarea tuturor activitatilor firmei. In urma implementarii procedurilor si a angajarii celor mai buni specialisti am reusit sa ne impresionam clientii in mod constat prin urmarea cu exactitate a planului activitatilor. Un partener american a remarcat ca AROBS desfasoara aceleasi activitati ca si specialistii angajati in firma sa in aproximativ jumatate din timpul necesar acestora. Cu si mai multa surprindere, partenerul nostru a descoperit ca am castigat nu doar batalia cu cronometrul ci si pe cea a calitatii, oferind solutii calitativ superioare celor produse in cadrul firmei sale.

Gama larga de servicii

Expertiza noastra acopera o gama larga si in continua extindere de tehnologii si limbaje de programare. Va puteti baza pe noi pentru orice incepand de la design-ul si dezvoltarea produsului si pana la intretinerea sistemelor mostenite, testare si suport tehnic. Stapanim in egala masura tehnologiile Internet si intranet, programarea de sistem, dezvoltarea de aplicatii pentru business si/sau solutii Web.

Garantia confidentialitatii

Pe parcursul contractului si pe perioada ulterioara acestuia stabilita de comun acord cu beneficiarul, AROBS se angajeaza sa previna orice utilizare sau diseminare neautorizata a informatiilor confidentiale incredintate de catre client. Efortul desfasurat in acest scop se situeaza la acelasi nivel cu cel pe care-l depunem pentru protejarea impotriva distribuirii neautorizate a informatiilor confidentiale privind firma noastra.

Despre Noi
Istoricul firmei

AROBS Transilvania a fost infiintata in 1998 de un grup de programatori

Mai mult
Misiune si Valori

In vreme ce piata de outsourcing e dominata de un permanent razboi al

Mai mult
Avantaje Oferite

Parcurgand aceasta pagina veti intelege de ce se numara AROBS

Mai mult
Competente Tehnice

Intrucat lista competentelor noastre tehnice este una foarte lunga si

Mai mult