AROBS Transilvania Software

Iti finantam proiectul!

AROBS investeste in proiecte vizionare, valoroase, in idei care creeaza viitorul. Ideile bune se pot transforma in adevarate business-uri, in care autorii lor sa devina parteneri AROBS.

Privind spre viitor, dorim sa punem un accent mai mare pe valoarea reprezentata de spiritul antreprenorial. Sprijinim concret initiativa individiduala, curajul si efortul cerute de implicarea in proiecte noi, cu impact si relevanta pentru beneficiarii acestora.

Antreprenorul se poate reinventa pe sine si poate crea noi piete sau noi business-uri. Credem ca fiecare poate avea acea idee diferita pentru solutionarea unei probleme, acea intuitie care sa il conduca la conceperea unui proiect cu miza interesanta.

Deschiderea este maxima spre colegii pasionati de munca lor, spre membrii echipei care au idei inovatoare si doresc sa paseasca alaturi de noi pe drumul care duce spre performante deosebite si spre proiecte tot mai incitante. 

 

Automatul de bilete este un proiect antreprenorial dezvoltat de AROBS prin care s-a oferit o solutie completa de vanzare automatizata a biletelor pentru transportul public din Iasi.

Automatul de bilete.pdf