AROBS Transilvania Software

AROBS pentru studenti si absolventi

AROBS i-a sustinut dintotdeauna pe studenti si pe proaspetii absolventi printr-un program coerent de stagii de practica si cursuri tehnice interne.  Scopul nostru este sa iti facilitam tranzitia dinspre cadrul academic inspre rigorile si cerintele unui mediu de lucru profesionist. Castigand experienta si competente pe care stim ca nu le poti dobandi in scoala, vei fi pregatit pentru viitoarele oportunitati de a progresa in cariera alaturi de noi.

Cautam in permanenta tineri creativi, talentati si perseverenti, care se evidentiaza prin calitati tehnice si de comunicare si care sunt dornici sa-si depaseasca limitele. Studentii de top vor avea sansa de a invata de la specialistii nostri ce inseamna sa faci parte dintr-o companie lider in dezvoltarea de solutii software.

Niciodata nu e prea devreme sa iti construiesti o retea profesionala, conectandu-te cu stagiari si profesionisti din domeniul tau.

Inscriindu-te la unul dintre trainingurile tehnice (care au loc primavara) sau in programul de practica (iulie – august), vei obtine o perspectiva clara asupra fiecarui aspect al muncii noastre,  vei fi incurajat sa manifesti initiativa si sa iti asumi responsabilitati. Lucrand cu membrii echipei AROBS din diferitele departamente pe proiecte de complexitati diferite, antrenate si semnificative, vei acumula  cunostinte practice, vei avea acces la documentatie tehnica, vei primi feedback si suport de la mentori.

Foloseste-ti vacanta de vara pentru a-ti pregati pentru un viitor promitator. Pentru a aplica la stagiile de practica de vara sau la cursurile tehnice interne te rugam sa trimiti un CV actualizat prin intermediul formularului de contact, in care vei alege Practica Studenti din lista"Selecteaza Tipul Solicitarii".