AROBS Transilvania Software

Clujul pedaleaza (si alearga), AROBS castiga!

Echipa AROBS a castigat sambata etapa Duatlonul firmelor si al cluburilor "Profitabil" (parte a competitiei Clujul Pedaleaza), la categoria “Echipa de 3 persoane – Firme”.

Timpul inregistrat de echipa AROBS formata din Andrei Schiop, Mihai Timar si Ionut Gherle, a fost de 1:10:24, cu 14 secunde mai bun decat al echipei Suncart, clasati pe locul al doilea. Pe treapta a treia a podiumului, la aproape 7 minute diferenta, a urcat echipa Bendkopp.

Traseul competitiei a masurat in total aproape 25 de km, dintre care peste 10 au fost alergati, restul fiind parcursi cu bicicleta. Duatlonul s-a desfasurat in centrul Clujului, circulatia fiind intrerupta cu aceasta ocazie incepand cu ora 13:00. Organizatorii, CS “Clujul Pedaleaza”, sustin, prin aceasta initiativa, candidatura Clujului la titlurile de “Capitala Europeana pentru tineret” din 2015 si de “Capitala culturala Europeana” din 2020.

Urmatoarea competitie sportiva la care va participa colectivul AROBS este Crosul companiilor, care va avea loc pe 23 septembrie. Poze si mai multe impresii de la concurs gasiti pe pagina de Facebook a companiei noastre.