AROBS Transilvania Software

AROBS poate fi alegerea perfecta pentru tine

Pentru a descoperi o adevarata familie!

Oamenii reprezinta ratiunea noastra de a exista si ca atare ii tratam cu maximum de respect. Alaturandu-te echipei AROBS vei patrunde nu doar intr-un mediu marcat de schimbari continue, ci si intr-un grup de prieteni adevarati, care se ajuta la greu si se stiu simti bine impreuna... si, de ce nu, vei juca Baschet sau Fotbal impreuna cu noi...

Pentru ca oferim conditii excelente de dezvoltare profesionala

La AROBS Transilvania Software lucreaza in acest moment softisti care s-au intors acasa dupa ce au gustat din plin din experienta vestica. 

Pentru ca incurajam si distractia

Atat cu ocazia sarbatoririi lunare a zilelor de nastere, cat si cu ocazia diverselor sponsorizari de evenimente studentesti si culturale sau a Craciunului, Revelionului, Zilei Firmei, Teambuilding-urilor, etc, angajatii AROBS se distreaza si isi petrec impreuna o parte din timp...

Pentru a obtine sprijinul de care ai nevoie...

Stim ca esti tanar, vrei sa dobandesti experienta si-ti doresti o tranzitie lina intre atmosfera boema din facultate si viata de dupa absolvire. Sau ca dispui de cunostinte/experiente valoroase in diverse domenii nelegate de programare, cum ar fi: marketingul, filologia sau psihologia consumatorului  De aceea, iti oferim training de specialitate si sprijin pentru dezvoltarea ta ulterioara.

Pentru a invata de la oameni remarcabili...

Intrucat angajam doar persoane creative, talentate, flexibile, perseverente, cu abilitati tehnice si de comunicare, dornice sa se autodepaseasca, alaturandu-te noua vei avea ocazia de a-ti largi orizonturile atat in profesie cat si in viata. Vei putea creste impreuna cu noi impartasindu-ne cunostintele, experientele, visele si viziunile tale si descoperindu-le pe ale noastre.

Pentru ca suntem o firma solida...

AROBS Transilvania Software numara in prezent sute de angajati angrenati in software outsourcing si dezvoltare de aplicatii destinate automatizarii fortei de vanzari, informatizarii agentiilor de turism, localizarii vehiculelelor prin GPS/GSM si foloseste ultimele tehnologii: iOS, Android, Java, ASP.Net si altele de care poate nu ai auzit inca... 

Te asteptam!

AROBS Transilvania Software cauta permanent specialisti in programare Java sau .Net sau vanzari de solutii IT. Viziteaza pagina  Pozitii vacante si contacteaza-ne chiar daca momentan nu exista nici un post anuntat. Fiind o companie dinamica, avem mereu nevoie de experti in devenire, dornici de afirmare si insetati de succes. Daca doresti sa devii membru(a) a unei echipe de oameni inteligenti si deschisi la tot ce este nou, poti sa ne  expediezi CV-ul in orice moment.

Noi il vom analiza cu atentie, urmand sa te contactam la aparitia unei oportunitati de angajare potrivite profilului tau si te vom invita la o discutie cu specialistii din AROBS.