AROBS Transilvania Software

AROBS – pe podiumul Crosului Companiilor

25.09.2014 16:38


Duminică, 21 septembrie, s-a dat startul celei de-a patra ediții a Crosului Companiilor în Cluj-Napoca, un eveniment cu specific organizațional, dedicat exclusiv angajaților.

La start s-au aliniat aproape 900 de alergători, reprezentând circa 140 de firme și organizații clujene. Din partea AROBS s-au înscris un număr-record de alergatori anul acesta, 25, la ambele categorii (individual si echipe). Alergătorii au fost: Bogdan Apostol, Cristina Bucur, Tudor Cipariu, Tamás Furo, Mirel Lazăr, Claudiu Mailat, Dumitrița Munteanu, Lucian Oneț, Ciprian Stângu, Flaviu Suciu, echipa AROBS API (Paul Bîrlea, Ionuț Lup, Angelo Pop), echipa AROBS ICE (Iulian Frățilă, Andrei Grițco, Sergiu Vasiliță), echipa AROBS Team (Marius Dulhai, Lavinia Palcu, Julia Rudics), echipa AROBS Thunder (Adrian Donca, Andrei Schiop, Robert Suciaghi) și echipa AROBS Trackers (Imre Dobos, Zsolt Keszler, Adrian Pârv). Dintre aceștia, Adrian Donca, Andrei Schiop și Robert Suciaghi ) au urcat pe podium, câștigând locul al II-lea la proba masculină pe echipe, cu un timp de 21:31.

Startul s-a dat în Piața Unirii, la ora 10:00, pentru proba individuală și la ora 11:00 pentru proba pe echipe. Alergătorii au parcurs de trei ori traseul din centrul orașului, pe o distanță totală de 5 km.

Crosul Companiilor este un eveniment organizat de asociația sportivă Runners Club, alături de partenerii lor, Club Moving, cei care au condus sesiunea de încălzire. Deoarece este destinat companiilor, crosul are si valente educative, care tin de trasaturile unui angajat model intr-o companie. Astfel, crosul devine un cadru optim pentru manifestarea unor valori precum responsabilitate colectiva, spirit de echipa, corectitudine, si este o punte de legatura si comunicare intre participanti cu interese asemanatoare.

Felicitări tuturor colegilor noștri, alergători și suporteri, care nu au lipsit de la nicio ediție a acestei competiții.


<- Back to: Stiri