AROBS Transilvania Software

Campioni de 16 ani!

11.07.2014 17:29


AROBS a împlinit 16 ani. La mulți ani!


Dacă ar fi persoană, AROBS s-ar afla la vârsta adolescenței. Ce înseamnă, însă, 16 ani pentru o companie? Noi știm că această aniversare marchează parcurgerea unui amplu proces de creștere și maturizare, de metamorfozare a ideii de Advanced ROmanian Business Solutions în AROBS Transilvania Software, firma care are în prezent aproape 400 de angajați și o cifră de afaceri de 12 milioane de euro.


Indiscutabil, am avut motive să sărbătorim, să fim recunoscători, să ne gândim cu nostalgie la începuturi dar, mai ales, la faptul că avem toate motivele să privim cu încredere spre viitor. Sub sloganul Champions for 16 years, pe 28 iunie am participat, în echipă completă, la Ziua Firmei, unul dintre cele mai așteptate evenimente interne, petrecerea tradițională de vară. Iar la noi echipa completă îi reunește pe angajații de la toate sediile noastre naționale (adică familia AROBS) precum și apropiații și cei dragi ai lor, adică familia extinsă. În total 400 de invitați, adulți și copii, fără a mai socoti și cățeii.  


Ca și în anii precedenți, partenerii noștri de la Adventure Studio ne-au pregătit activități dintre cele mai variate astfel încât, când am ajuns acolo, Baza Sportivă IRA arăta ca un parc de distracții în miniatură:  human football, tir cu talere, bubble football, tir cu arcul, giant ski biathlon, bungee run, taur mechanic, obstacole rotitoare, perete cățărător și un tobogan uriaș.  Zonele de distracție au fost asaltate de adulți și copii deopotrivă, toată lumea s-a distrat iar After Party-ul a ținut până aproape in zori. Până și cățelușa Cleo a vrut să-și cunoască mai bine partea felină și a încercat pictura pe față. Trebuie să menționam și surprizele: cabina foto cu recuzita de rigoare, pentru memento-uri spontane, panourile cu fotbaliști și dansatoare de samba  și cadourile pentru toată lumea (tricouri, pălării și ochelari de soare precum și vuvuzele pentru cei mai mici suporteri).

Până acum toate indiciile arată că tonul petrecerii noastre a fost dat de cea mai importantă competiție a anului, Campionatul Mondial de Fotbal. Nici nu se putea altfel deoarece suntem noi înșine competitivi iar această trăsătură se reflectă în ceea ce facem, de la performanța în business până la activitățile de recreare cu echipa. Astfel cea de-a 16-a aniversare a reflectat întru totul spiritul arobsan: pasiune, echilibru între muncă și viață și dorința de a ne autodepăși.


<- Back to: Stiri