AROBS Transilvania Software

Competitie stransa la AROBS Maraton Faget 2014!

28.04.2014 15:45


Duminica, 27 aprilie, a avut loc AROBS Maraton Faget, o populara competitie de mountain biking, organizata de Clujul Pedaleaza. Evenimentul a fost sustinut de AROBS Transilvania Software in calitate de partener principal.

Peste 900 de biciclisti din Ardeal si din tara au pedalat duminica la maraton, la probele de 30 km, respectiv 70 km, unii cu echipa, iar altii individual, inregistrandu-se un numar record de participanti. Sportivii pe bicicleta, cunoscatori sau nu ai traseelor din imprejurimile Clujului, au participat cu entuziasm la acest renumit maraton de MTB, straduindu-se sa-si depaseasca recordurile personale iar cei mai talentati si antrenati dintre ei au luptat pentru un loc pe podium sau cel putin un loc cat mai bun in clasament. AROBS Maraton Faget este prima proba din cele trei maratoane ale competitiei Cluj Bike Challenge 2014 iar rezultatele obtinute la fiecare proba se cumuleaza, la final urmand sa fie desemnat campionul.

Cei 10 colegi din AROBS care au luat startul la AROBS Maraton Faget, au pedalat cu spor si au terminat traseul la care s-au inscris, depasind dificultatile tehnice pentru a trece cu mandrie linia de sosire, printre acestia numarandu-se si Voicu Oprean, directorul general al companiei.

Colegii au pedalat pentru placerea competitiei dar si pentru a sustine cauza AROBS la acest maraton si anume ajutorarea doamnei Ramona Rus pentru operatia de cancer. Ramona are un baietel, Eduard, in varsta de 4 ani, caruia ii place sa se dea cu bicicleta. Nu doar colegii, ci si unii dintre concurenti au ales sa pedaleze pentru a sustine cauza, purtand un autocolant cu mesaj de incurajare pe tricou, in timpul maratonului, in total fiind 60 de persoane. AROBS a donat cate 50 de lei, respectiv 75 de lei, pentru fiecare cursa de 30 km, respectiv 70 km, incheiata de catre toti cei care s-au implicat, suma totala ridicandu-se la 3275 lei.

La standul AROBS, amenajat in zona sponsorilor din parcarea Polus Center, concurentii au fost invitati sa se lase fotografiati impreuna cu bicicleta lor si sa intre in concursul desfasurat pe Facebook, „Eu si bicicleta mea“, la care premiul oferit este o tableta Smailo Web Energy 9.7".  De asemenea, la stand, publicul a primit informatii despre produsele Smailo si TrackGPS oferite de AROBS, dintre care unele sunt special destinate bicilistilor si anume GPS Bike Tracker.

Per total, sportivii si publicul prezent in parcarea Polus Center s-au delectat cu un frumos eveniment ciclist, un adevarat festival al bicicletelor care, pe langa competitia propriu-zisa, a fost condimentat cu muzica, MC, prezentare de produse interesante la standurile sponsorilor, precum si celebrul gulas pentru toti participantii. Festivitatea de premiere, cu decernarea cupelor pe categorii, a incheiat o zi grea si frumoasa. La atmosfera de serbare campeneasca cu biciclete a contribuit mult publicul care a incurajat concurentii la start, i-a sustinut pe traseu si i-a felicitat la sosire, facand zgomot cu manutele pentru aplaudat primite de la partenerul AROBS.

„Pentru AROBS a devenit o traditie sustinerea activitatilor outdoor prin parteneriatul cu evenimente care promoveaza sportul si miscarea in aer liber. Mountain bikingul imbina miscarea cu iesirile in natura si cu tehnologia, fiind unul din cele mai indragite sporturi in AROBS.“ declara dl. Voicu Oprean, director general al AROBS.

Multumim celor care au facut posibil acest frumos eveniment de mountain biking, participantilor si organizatorilor, celorlati parteneri, precum si celor care au sprijinit cauza AROBS la maraton.

Felicitari tuturor!


<- Back to: Stiri