AROBS Transilvania Software

673.47 km alergati la maraton s-au transformat in sperante pentru copii!

17.04.2014 12:25


Peste 40 de angajati ai AROBS Transilvania Software si sustinatori ai cauzei noastre caritabile au alergat duminica, 13 aprilie, la cea de-a  4-a editie a Maratonului International AROBS Cluj-Napoca pentru a aduce sperante copiilor defavorizati neuromotor.

Echipa extinsa AROBS a alergat 673.47 kilometri la probele Maraton, Semimaraton si Stafeta, precum si la Cros, care s-au transformat in ajutor financiar pentru copii. Pentru fiecare kilometru alergat de toti cei din echipa AROBS, compania a donat 5 lei, in total strangandu-se suma de 3367.36 lei. La aceasta se adauga cei 400 lei donati de colegul nostru Ionut Burzo in sprijinul cauzei. Un total de 3767.36 lei reprezinta suma oferita de AROBS Centrului Caritas de recuperare a copiilor cu dizabilitati neuromotorii din Cluj-Napoca si imprejurimi, un proiect sustinut de Rotary Club Cetatuie Cluj-Napoca.
Toti cei care au alergat sub culorile echipei AROBS, purtand tricourile verzi cu sloganul “Transformam pasii in sperante. Pentru copii”, s-au descurcat onorabil, terminand probele la care au concurat. Astfel, echipa de stafeta masculina AROBS Thunder s-a clasat pe locul 13, echipa AROBS Free pe locul 35, iar echipa de fete AROBS Bees pe locul 9. Echipa Transylvania College, care a alergat sub culorile AROBS pentru a sprijini cauza noastra, a terminat stafeta pe locul 17. De asemenea, alergatorii nostri la probele individuale de maraton si semimaraton au trecut cu totii linia de finish.


Clasamentul la probele maratonului AROBS se gaseste aici: maraton-cluj.ro/en/rezultatele-maratonului-international-arobs-cluj-napoca/


Multumim tututor celor care au alergat in echipa extinsa AROBS pentru a transforma pasii in sperante! Datorita lor, mai multi copii cu dizabilitati neuromotorii vor avea sansa de a beneficia de servicii terapeutice moderne in centrul special de recuperare Caritas.
Felicitari tuturor!
Echipa AROBS

ROTARY CLUB CETĂŢUIE CLUJ-NAPOCA

În 2013 în judeţul Cluj erau înregistraţi 3245 copii cu dizabilităţi neuromotorii, majoritatea dintre ei nefiind instituţionalizaţi.

În anul 2010, în urma unui proiect comun realizat cu fonduri europene Asociaţia  Eparhial Greco-Catolic şi World Vision, au pus bazele centrului mutifuncţional de recuperare timpurie a persoanelor cu dizablităţi neuromotorii , centru deschis în casa donată Bisericii Greco/Catolice de către regretatul Profesor Chiricuţă, fondatorul Institutului Oncologic „Ion Chiricuţă” Cluj-Napoca.

Proiectul “Caritas-Chiricuţă”este dezvoltat de Rotary Club Cetăţuie Cluj-Napoca în colaborare cu Asociaţia Caritas Eparhial Greco-Catolic, pentru susţinerea unui program de economie socială, care să genereze fondurile necesare desfăşurării activităţii Centrului multifuncţional de recuperare a copiilor cu dizabilităţi psihomotorii din Cluj-Napoca şi din regiunile limitrofe.

Acest centru oferă un plan complex de intervenţie individualizată psihologică, logopedică, kinetoterapeutică şi consiliere parentală, precum şi  activităţi de timp liber pentru copii cu tulburări de comportament şi atenţie, sindrom Down, autism, retard mental, dislexie, disgrafie, retard motor şi paralizie cerebrală (6-18 ani).


AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE

Cu o experienţă de peste 15 ani pe piaţa de servicii software din România şi Europa, compania AROBS Transilvania Software este specializată în dezvoltare software, aplicaţii mobile, soluţii de localizare şi management al flotelor auto folosind tehnologia GPS, precum şi soluţii de SFA şi CRM pe terminale mobile. Cei peste 400 de angajaţi ai companiei lucrează în sediile din Cluj-Napoca, Iaşi, Bucureşti, Oradea, Ploieşti, Tg. Mureş şi Constanţa, precum şi în birouri internaţionale la Budapesta, Chişinau, New York şi Helsinki.  Detalii pe www.arobs.ro şi www.arobs.com.


<- Back to: Stiri